IOPI Pro Deluxe (Oral Kas Ölçüm ve Egzersiz Cihazı): Dil, dudak ve yanak basınç ölçümü ve egzersizlerini gerçekleştirebilmek amacıyla hem değerlendirmede hem terapide kullanılabilen oral kas ölçüm ve egzersiz cihazıdır.
Nazometre: Ağız ve burun bölgesinin ortasına yerleştirilmiş mikrofonlardan gelen verileri hesaplayarak nazaliteyi ve yüzdesini tespit eden, nazalite problemi olan hastaların teşhis ve tedavisinde kullanılan bilgisayar tabanlı bir cihazdır.
Fleksible Endoskopik Yutma Değerlendirme Sistemi: Nasal boşluktan girilerek yutma ve konuşma fonksiyonu ve yutma ile ilgili patolojilerin araştırılmasını sağlayan; endoskop, kamera, LED ışık kaynağı ve cihazın kullanılabileceği yazılımdan oluşan taşınabilir bir sistemdir.
Phonatory Aerodynamıc System (PAS): Ortalama fonatuar akış oranı, ses basıncı, temel frekans, vital kapasite, glottal direnc, subglottal basınç parametrelerini ölçerek konuşmanın aerodinamik yapısının analiz edebilmesini sağlayan, ölçüm sensörlerini içinde barındıran el ünitesi, kalibrasyon şırıngası, önceden kalibre edilmiş yüksek hassasiyetli mikrofon, analiz yazılımı ve digital sinyal işleme kartından oluşan bir cihazdır.
Gerçek Zamanlı Pİtch Analiz Programı: Sesin stres, zamanlama, vurgulama gibi paternleri ile pitch analizi yapabilen ve 2 ayrı ses örneğini karşılaştırabilen, 12 adet dahili protokolden oluşan, gerçek zamanlı olarak pitch ve enerji konturlarını çizebilen ve sayısal sonuç verebilen bir yazılımdır.
Yüzeyel EMG ve NMES Cihazı: Suprahyoid kasların aktivasyonunu ölçebilen ve yutma için özelleşmiş olarak nöromuskular elektriksel stimülasyon (NMES) uygulayabilen bir cihazdır.
Konuşma Ultrason Sistemi: Ses yakalama ve ultrason görüntülerinin kayıt edilerek senkronize edilmesini sağlayan, dil hareketlerini görselleştirebilen ve kayıt edilebilecek şablon cümleler ile hedef dil hareket ve şeklini her segmentte görebilme imkanı sağlayan bir cihazdır.
Gerçek Zamanlı Spektrogram: Gerçek zamanlı spektogramlar üretebilen, ekranda 2 farklı spektogramın görüntülenebilmesiyle daha önce kaydedilmiş bir spektogram ile karşılaştırma yapılabilen bir yazılımdır.
Portatif Disfaji Cihazı: Disfaji tedavisi için tasarlanmış, yüz kas sisteminde kullanılan kare simetrik çift fazlı bir dalga formu olan VMS dalga formuna ve boynun ön kısmındaki yutma muskülatörü üzerine uygulanan 100 mikrosaniyelik interfaz aralığına sahip simetrik bifazik bir dalga formu olan VitalStim dalga formuna sahip pille çalışan bir cihazdır.
Sonamatch: Konuşma spektrumu, ünlü aralığı ve formant değerlerinden, gerçek zamanlı biofeedback sağlayarak konuşma terapisinin yapılmasını sağlamak üzere dizayn edilmiş, sesli formantların IPA karakterlerini otomatik olarak tanımlayabilen bir yazılımdır.
Multi Dimensional Voice Programı (MDVP): Sesin 22 parametresini analiz ederek normativ datalarla karşılaştırmasını yapmak üzere dizayn edilmiş olup multi speech çekirdek programı altında çalışan, normal sesler ile patolojik sesleri birbirinden ayırmak için sesin grafiksel analiz diagramını çıkarma özelliğine sahip yazılım programıdır.
Auditory Feedback Tools: Kekemelik problemi olan hastaların yanı sıra artikülasyon bozukluğu, motor bozukluk, afazi gibi konuşma bozukluklarının tedavisinde kullanılmak üzere geciktirilmiş Auditory Geribildirim (DAF) modülüne sahip bir yazılımdır.
Komputerize Konuşma Analiz Sistemi (CSL): Ses analizi ile konuşma bozukluklarının tespitinde ve tedavisinde kullanılmak üzere dizayn edilen mikrofon veya farklı dış kaynaklardan girilen sesleri yüksek kalitede kayıt edecek ve istenildiğinde yüksek kalitede oynatacak bir Harici Modül içeren bir sistemdir.
Motor Speech Profile: Motor konuşma bozukluklarına bağlı konuşma problemlerinin analizinde ve analiz sonuçlarının sayısal ve grafiksel olarak gösteriminde kullanılan, Multi Speech veya CSL çekirdek programı altında çalışabilen bir yazılımdır.